Vi støtter

____________________________________________________________________________________

 

Hos Hannemann Engineering ApS støtter vi gerne op om projekter og koncepter, som modsvarer vores værdier.

På nuværende tidspunkt sponsorerer vi følgende projekter og foreninger:

 

 

Knæk Cancer

I året 2016 støttede Hannemann Engineering, Knæk Cancer projektet med 10.000 kr. Vi ville ønske, at vi kunne bidrage med meget mere.

Se mere om Knæk Cancer

Carsten Lorenzen

 

Søndag den 16 September 2012 tog Carsten Lorenzen beslutningen om at blive racerkører.

Han var på ring Djursland for at følge sin bror i Legend Cuppen, og ligesom alle de andre gange, han havde set ham køre, kunne han mærke en kæmpe lyst til selv at prøve kræfter med Motorsport.

Søndag d. 22. April 2013 på selv samme bane sidder han bag rattet i en Peugeut 206, klar til sin debut i Dansk Motorsport.

I sæsonen 2016 ligger Carsten blandt de 10 bedste kører i Yokohama 1600 Challenge, men han har ambitioner om meget mere. Han vil være Danmarksmester og efterfølgende tage springe op i landes nye kongeklasse Danish Supertourisme Turbo.

Carsten udviser et arrengement og en kampgeist som er helt i top, derfor støtter vi Carsten i at opnå sin drøm.

I 2017 har Carsten formodet at blive kontraktkører for Team Kristensen Motorsport, og skal køre i klassen Danish Supertourisme Turbo. Carstens drøm er opnået hurtigere end vi havde turde håbe på. Vi glæder os til at følge ham endnu en sæson.

Se mere om Kristensen Motorsport

FC Sønderborg

Hensigten med at etablere overbygningen FC Sønderborg sker ud fra ønsket om at få Sønderborg Kommune på det sportslige landkort, og fastholde områdets dygtige ungdomsspillere ved at give dem mulighed for at spille fodbold på eliteniveau.

Dette sker igennem et tæt samarbejde med moderklubberne, der alle har fokus på nødvendigheden af at fælles samarbejde omkring udviklingen af spillere og fodbolden, generelt vil give et løft fodboldmæssigt til gavn og glæde for moderklubberne og den enkelte spiller.

Det er moderklubbernes holdning, at satsningen på både bredde og elite med dette tiltag vil være bæredygtigt, og kunne fastholde flest muligt spillere i fodbolden.

Moderklubberne ønsker gennem et konstruktivt og frugtbart samarbejde at nedbryde eventuelle historiske barrierer, og åbne op for at holdsamarbejde og samarbejde generelt kan blive udviklet. Selve processen bliver mere enkel og konstruktiv, når der er et fælles mål at arbejde frem imod.

Formålet er således at samle alle interesserede fodboldklubber i Sønderborg Kommune i et fælles samarbejde omkring eliteoverbygningen – FC Sønderborg.

Se FC Sønderborg erhversklub´s video

Se mere om FC. Sønderborg

Kontaktoplysninger

  • Hannemann Engineering ApS
  • Ellegaardvej 16

    DK-6400 Sønderborg

    CVR: 30511816

     

  • Telefon: +45 74434547
  • Email: mail@hannemann-eng.com
 

Sociale links