Hannemann Engineering kunder

__________________________________________________________

Som kunde hos Hannemann Engineering ApS er du fundamentet for vores virksomhed. Dette er uanset om du er forhandler eller bruger af vores produkter. Vi har valgt at fokusere på 2 klare strategier, som er afhængig af din specifikke kundeprofil. Din profil kan være Systempartner eller Systemkunde, begge er lige vigtige for os. Vi er dog bevidste om, at der er forskellige behov, som skal tilgodeses i værdikæden.

Vores mission er at udvikle holdbare og værdiskabende mekanikløsninger i samarbejde med vores kunder.

 

 

Systempartner

Som systempartner til Hannemann Engineering ApS

______________________________________

Vil du opleve, at vi gør vores yderste for at give dig den bedst mulige sparring til udvikling og integation af mekanisk udstyr til din løsning. Vores målsætning er værdiskabelse for både din og din kundes virksomhed.

I tæt samarbejde med dig og dit team, optimerer vi hele værdikæden. Vi bidrager til den bedst mulige løsning med en god samlet totaloplevelse med slutbrugeren for øje, også efter levering.

Vores typiske systempartner er automationsudbydere og andre maskinbyggere der leverer, integrerer og servicerer løsninger til slutbrugeren.

Har din virksomhed brug for en stærk mekanisk partner?

 

Systemkunde

Som systemkunde til Hannemann Engineering ApS

_____________________________________

Anvender du den færdige løsning i egen virksomhed?

Hannemann Engineering ApS´ målsætning er værdiskabelse for din virksomhed. Dette resultat opnår vi bedst i tæt samarbejde med vores systempartnere. 

Føler du dig som systemkunde rustet til at varetage processen omkring integation af nyt udstyr, bidrager vi gerne med mekanikken. 

Ligesom vi også gerne henviser til en af vores systempartnere for projektelementer, der falder udenfor vores kernekompetencer.

 

Se cases fra systemkunder

Kontaktoplysninger

  • Hannemann Engineering ApS
  • Ellegaardvej 16

    DK-6400 Sønderborg

    CVR: 30511816

  • Telefon: +45 74434547
  • Email: mail@hannemann-eng.com
 

Sociale links