Ingeniørvirksomhed, Hannemann Engineering

Hannemann Engineering er en virksomhed med speciale i projektering og udvikling af mekanisk udstyr.

_____________________________________________________________________________

 

Virksomheden er grundlagt i 2007 af indehaver Palle Hannemann, og består idag af medarbejdere, som med imødekommenhed, engagement og faglig stolthed står klar til at løse jeres udfordringer inden for mekanikkens verden.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med mekanisk håndterings- og automationsudstyr til industrien, ligesom vi også tilbyder specielle mekaniske løsninger samt konsulentarbejde. Vores kernekompetencer er modulérbar håndteringsmekanik, mekanisk konstruktion, samt kundespecifikke mekaniske løsninger.

Vores styrker er innovativ mangfoldighed, fleksibilitet og ikke mindst, den samlede mangeårige erfaring og knowhow som vores ingeniører og teknikere besidder.

Vi lægger stor vægt på at vores løsninger er omkostningsbevidste i materialevalg, fremstillingsproces, daglig drift og vedligehold, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Som en naturlig del af vores hverdag, varetager vi komplette opgaver fra projektkoordinering og konstruktion til fremstilling, montage og test i eget værksted.

Kontaktoplysninger

  • Hannemann Engineering ApS
  • Ellegaardvej 16

    DK-6400 Sønderborg

    CVR: 30511816

  • Telefon: +45 74434547
  • Email: mail@hannemann-eng.com
 

Sociale links