Cases

På siden findes et udpluk af projektcases med løsninger, der er udviklet i samarbejde med både systemkunder og systempartene.

Vi håber casene kan bidrage til inspiration til netop dit projekt.

 

 


 

Danfoss Nordborg L16 vareindlevering

Danfoss Power Solutions Nordborg planlagde i 2015 at optimere deres vareindleveringsflow og havde brug for en ny løsning til hurtig og fleksibel håndtering af indkommende varer. Hannemann Engineering ApS blev kontaktet vedrørende opgaven, der i korte træk gik ud på at udarbejde en varebufferløsning, som var stabil og simpel i forhold til deres varehusmiljø. Målet var, at flere forskellige lastvognchauffører skulle kunne betjene anlægget. Samtidig var der også brug for en kundespecifik løsning som også opfyldte Danfoss´ krav til håndtering af både standard europaller samt specielle Danfoss stålbunde. Både bunde og paller skulle endvidere altid orienteres således, at varens produktinformation og stregkode altid vendte ind mod truckføreren, uanset om produktet var ved påsætnings- eller aftagningsenden af linjen. 

Løsningsmulighederne blev drøftet i tæt samarbejde med Danfoss projektteamet. Teamet bestod af projektleder Michael Heiss, nogle af anlæggets kommende brugere, Danfoss vedligehold samt Danfoss sikkerhedsrepræsentanter. Den endelige løsning blev til 2 identiske pallebanelinjer opbygget af tilrettede Hannemann rullebanemoduler. Modultilretningen består i en ændring af rulledelingen, der grundet udformningen af Danfoss stålbunde, skulle være mindre end standard. For at imødekomme Danfoss´ krav om, at produktinformationen altid skal vende ind mod truckføreren, udviklede Hannemann Engineering en dreje-/forskydebar transfervogn, der kan skifte mellem de 2 linjer efter behov. 

Vores systempartner på denne case er Trimatic Automation A/S

 


 

EME Hydraulic- CNC enmeføder

EME Hydraulic har investeret i en Profeeder, der er udviklet i samarbejde med vores systempartner EasyRobotics.

Jesper Østergaard, CEO hos EME Hydraulics, er yderst tilfreds med resultatet af de effektivitetsforbedringer, den har skabt. Man er gået fra en 16 timers bemanding til 2 timers bemanding på den funktion, som Profeeder nu udfører.

”Vi producerer cylindre til landbruget og industrien. Vi har fået en robotløsning fra EasyRobotics ind i vores virksomhed for at få nogle hænder frigjort. Før havde vi bemanding på maskinen i 16 timer, men efter vi har fået robotten ind, så er der kun bemanding i to timer dagligt. Så vi kan få lavet nogle andre specialopgaver, mens robotten klarer arbejdet,” siger Jesper Østergaard fra maskinfabrikken i Egernsund med 15 ansatte.

Med Profeederen som første skridt har han planer om at øge automatiseringen i fremtiden, og det næste projekt ligger på tegnebrættet.

Vores systempartner på denne opgave er EasyRobotics

Kontaktoplysninger

 • Hannemann Engineering Aps
 •  

  Ellegaardvej 16

  DK-6400 Sønderborg

  CVR: 30511816

   

 • Telefon: +45 74434547
 • Email: mail@hannemann-eng.com
 

Sociale links